Poika tyttöä odottaa

Runoilija 775aca13653cf167429118b7c9550f06

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 6.5.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Poika tyttöä odottaa,
viereensä makaamaan.
vartoo  yhtä suudelmaa,
hän jo armaaltaan.
kertookseen kuinka rakastaa.
lähellä kun olla saa.
Sydämessä kierähtää.
koskea rintaan saa.
jalkojenvälissä värähätää. 
päähän hyvä olo jää.
Häntä kun saa rakastaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan hauskalla tavalla kerrottu pieni tarina.
 

Käyttäjän kaikki runot