Hetkeä ennen

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Helmeilevä tunne vatsassa
kipuileva tunne pään sisällä
hurmion tiellä, nautinnossa

Silmät vihreät ottaa omakseen
sulkien omani vapaaehtoisesti
kihelmöintiä ihojen kosketuksessa

Salaman lailla räjäyttää tajunnan
ukkosen pauke häviää voimakkuudessa
kemia kahden kohdanneen
murtaa rajoja tunteettomuuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivistä tunnelmaa, hyvä runo

Kaunista tunnelman kuvausta, tässä se tulee todella lähelle. Hieno ja onnistunut kokonaisuus.

Intiimin aistikas runosi on, myrskyn keskellä suuret tunteet roihahtaa.

Järisyttävän ihanaa yhdessäoloa.Hyvä runo:)

Runo kuvaa täysin "hetkeä ennen".
Alku jo heti imaisi mukaansa..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot