Pain

Runoilija Odottaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä toivon että ymmärrät,
sanon sulle että välitän.
Työnnät luotasi pois,
mikset sä nää, sua oikeasti joku rakastaa.

Onko se niin vaikeaa, luottaa uskaltaa.
Kertoa mitä ajattelet, purkaa suru ja huolet.
En sua pois sulje, vierelläs kuljen.
Vaikket sä ymmärrä, olen tässä.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot