Itken

Runoilija Odottaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuska vihloo sydäntä, raastaa syvältä.
En jaksa ymmärtää,
mitä olet tekemässä.

Ajattelen sua lakkaamatta,
ajatuksia pakkaamatta.

Miksi teen niin, etkö sä ymmärrä mitä menetät?
Jotain mikä sulle merkitsee,
jotain mitä ilman et voi elää.

Teet väärän päätöksen,
minulta saat syytöksen.

Onko sulla tähän syy,
meneekö ylpeys kaiken edelle?
Toivon että tajuat,
rakastaa myös itseäsi,
älä elä muiden unelmille.

Selite: 
Tulipas siitä kökkö. :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot