Nimetön

Runoilija Seinäruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja enemmän ja vähemmän aktiivisesti ainakin seitsemän vuotta. Runot ovat minulle tapa koota sanoiksi jokin ajatus tai tunne, jota ei suorin lausein voi kuvata. Ne ovat minun tapani ajatella ja muistaa.
 

wondering where to draw the line
between being just friends and more
and trying to get ourselves convinced
that we are really over that

catching each other's eye
just a little too often
and looking in the eyes
just a little too long

pretending not to know
what would be the best for both

Selite: 
en ikinä kirjoita englanniksi. tässä poikkeus siihenkin sääntöön.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot