Valikoiva muisti

Runoilija Seinäruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja enemmän ja vähemmän aktiivisesti ainakin seitsemän vuotta. Runot ovat minulle tapa koota sanoiksi jokin ajatus tai tunne, jota ei suorin lausein voi kuvata. Ne ovat minun tapani ajatella ja muistaa.
 

Käyttäjän kaikki runot