Ystävä poissa =(

Runoilija Norsku88

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksy tuli,
kylmät tuulet
toi tullessaan
ja vanhan
ystäväni vei
mennessään.

Runoni annan
hyvälle ystävälle
jonka tuuli vei
mennessään.

Ystäväni tuo
levätköön
rauhassa. =(

Selite: 
19.v. likka kuoli ja kuolin syytä ei tieädetä :( ;(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot