Onnen Kyynel

Runoilija Norsku88

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vartosin junaani
viimeistä, mut en
mennyt siihen
koska palasit
luokseni, ja
suutelit mua
hellästi.

Se tuntu ihanalta,
kun suutelit mua.

Vierähti kyynel
poskelle,
kuivasit kyyneleen.

Ja tiesin että palaat
luokseni ja ollaan
onnellisia.

Sanoit, palasin
luoksesi, enkä
pois sinua heitä.

Rakastan sua<3.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot