Suuri Maailma

Runoilija Norsku88

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni tyttönen
maailmassa,
ajatellen
maailman menoa.

Maailma liian iso
pienelle tytölle.

Ois ystävii
enemmän ei
tyttö pienoinen
oloaan liian
yksinäiseksi tunne,
suuressa maailmassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma tässä, pidän

hieno tunnelma tässä, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot