Menetetty

Runoilija Illusionisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille <3
 

Me naurettiin,
kun törmättiin ihmisiin
Käperryttiin samaan sänkyyn,
kun väsymys otti aamu viideltä vallan
Kiedoit kätesi ympärilleni,
kun itkin miesten ja joskus naistenkin vuoksi
Sanoit puolestani suorat sanat,
niille jotka ne ansaitsivat
Lupasit ettet koskaan jätä minua,
että tämä kestää ikuisesti,
mutta mitä tapahtui?
Missä olet nyt?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin katoavaista on ihmiselo pidin runosta

Jokaisella meillä pitäisi olla sellainen ihminen, joka lohduttaa ja karkoittaa pahan mutta miksi usein törmätään vain kauniisiin sanoihin ja rikottuihin lupauksiin?

 

Käyttäjän kaikki runot