Puhdas kauhu

Runoilija Illusionisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille <3
 

Pelko
Tuo katala mielen sumentaja,
Muiden tunteiden piilottaja,
Läsnä kipuna vatsassa,
Ja kauhuna kurkussa,
Sumeana silmissä

Pelko,
Odotan kauhulla otettasi,
Jäistä kosketustasi,
Mielipuolista syleilyäsi,
Paniikin hyväksyvää nyökkäystäsi,
Lupaathan ettet koskaan saavuta minua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa eli loistavaa kerrontaa pidän

Hienoa kerrontaa, tiivis tunnelma, me likes.

 

Käyttäjän kaikki runot