Oma Jumalani

Runoilija Illusionisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille <3
 

Jumalani, älä hylkää minua
Mitä tahansa tapahtuukin
Pidä minut turvassa ,
Armahda ensirakkauden huumassa,
Pidä piilossa kainalossa,
Uskottele minunlaisteni olevan harvassa,
Tällaisten olentojen

Jumalani, älä petä minua
Mitä tahansa teenkin
Uskottele että olen ainoasi
Pehmeä hymy kasvoillasi
Pilke vihreissä silmissäsi
Sinun Scarlett O’harasi
Jota palvot

Jumalani, lupaa rakastaa minua
Mikä tahansa olenkin
Anna itsesi minulle suudelmasta
Sano erottavasi taivas horisontista
Lupaa repiä terälehdet ruusuista
Rukoile minulle armahdusta
Jotta kestäisin osan arjesta,
ilman sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot