Seiso siinä, tekemättä mitään

Runoilija Illusionisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille <3
 

Älä kiltti
Älä tee tätä minulle
Älä päästä mustia varpusia irti
Ne nokkivat ihoni haavoille

Älä kiltti
Älä tee tätä minulle
Älä riko verivalaa
Suonissani virtaisi petturin veri

Älä kiltti
Älä tee tätä minulle
Älä päästä minua menemään
Siipeni napsahtaisivat poikki

Älä kiltti
Älä tee tätä minulle
Älä vaihda minua nukkekasvoiseen
Kaikki kaunis muuttuisi valheeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot