nousenko yksin

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanoitko vaan et oon sun parasystävä
feikkastiko kaiken tän ajan
mä ehdin kiintyä suhun,
enemmän kuin mihinkää muuhun
nyt tuntuu pahalta
huomaa olleensa sokea, kaiken tän ajan
huijasit mua, petit mut, vedit mut alas
miten nousen täält kun veit kaiken mukanas?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot