Liian myöhään muistin itseni

Runoilija Nilssonii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2012
Viimeksi paikalla: 2.1.2020 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on ikävä niihin eilisiin
joissa kuvittelin olevani onnellinen
Joissa luotin siihen ainoaan
johon oikeasti voi luottaa
Itseeni

Petin itseni ja kaikki muut
Sisäänpäin itketyt kyyneleet
hukuttivat onnen ja sydämen
Eivät oppineet uimaan
vaikka kuinka tahdoin ja toivoin

Pettäjä saa lähteä, sanovat
Jätän itseni ja pakenen kuin perhonen
heti seitsemännen aallon mukana
Kun liian pitkään sietää
ei tunne enää mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot