Nimetön

Runoilija Nilssonii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2012
Viimeksi paikalla: 2.1.2020 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin kaukaa luotasi en enää löytäisi takaisin
Ellen olisi pudottanut kyyneliä matkalleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot