sulla on muutakin, sulla on mut

Runoilija mmp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 20.7.2022 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna ajan kulua, taistele vastaan kipua!
 

Kuuntelen, sun sanat korvissa soiden
Vaahdoten, samat sanat kuin eilen
Kuullut oon, tarinan tuhannen kerran
Muistutan oot oman elämäs herra

Ja sulla on muutakin. Sulla on mut

Ja mä en jätä sua koskaan
Olen ollut tässä siitä asti kun tavattiin

Ja mä en petä sua koskaan
Olen ollut sulle uskollinen aina

Ja mä en satuta sua koskaan,
koska sinä olet mun elämäni nainen

Ja tahdon että olet onnellinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot