Let me be just little girl

Runoilija mmp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 20.7.2022 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna ajan kulua, taistele vastaan kipua!
 

Let me be just a little girl,
under the apple tree
dreaming something big.

and let me be just a little girl
learning disappearing trick
and make mud cake meals

And let me be just me
everything i have done
it`s just gone and been.
and let me just open up my
wings and fly free.

if i be late for growing up
please don`t judge on me
leave condemnation for god
i wan to grow
for on my own way
there is higher power
who lead me right side.

but this thoughts
is just from little
girl on me inside,
how i would know
i have not grown
here enough of time.

and i`m confused
there is too many
leader and too many
finger to point
the way i should follow.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot