lontoosta helvettiin

Runoilija mmp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 20.7.2022 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna ajan kulua, taistele vastaan kipua!
 

vuosisadan matka jäi unohduksiin,
olin piirtänyt onneni kartalle,
poikkesin reitiltä,
minkäs teen,
kun en opetellut
painaa jarrua,

nyt mä jatkan tästä yksikseen
Malagasta rankkasateeseen
Lontoosta helvettiin
sinnekkö mun matka päätyykin!?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot