Lintu 2.

Runoilija mustikkaheinä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin syntymä ja kuolema, on tämä tarina.
Kuin lintu joka murtunein siivin jää maahan taivaan kutsuessa.
Kuin syntymä ja kuolema.

Selite: 
Kun se ei lennä niin se ei lennä, ei vaikka kuinka haluaisimme sitä molemmat.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot