Lintu

Runoilija mustikkaheinä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen piti levittää siipensä, nousta taivaan sineen,
tuntea vapaana lentämisen riemu.
Taivas kutsui sitä, voi kuinka se sitä kutsuikaan.
Tähyten korkeuksiin se kurkotti,
hamuten ilmaa siipiensä alle,
nähdä aurinkoisen tilkkutäkin kaukana alhaalla,
kaukana.
Mutta murtunein siivin on vaikea lentää.
Kuuletko, se päästi ilmoille ikävänsä laulun.

Selite: 
Joskus syntyy unelma surkastunein siivin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

*Mutta murtunein siivin on vaikea lentää.
Kuuletko, se päästi ilmoille ikävänsä laulun.*

Huokailuttavan kaunista syvällisyyttä runossasi. Erittäin onnistunut teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot