Tyttö unien

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun nyt olet poissa.

Niin miten tästä jatkaisin,
jaksanko enää eteenpäin
vai onko osani unohtua muistoihin.

Kertonut en kuinka rakastin,
en edes sitä että välitin
mut tiedätköhän kerran miten kaipasin.

Vaan kuinka sen sinulle kertoisin,
kun koskaan palaa et takaisin
ja vain unissain saan sut omaksein.

Kunpa uniinsa jäädä vois iäksi.

Selite: 
Tytölle, kauan kauan sitten...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot