Unien vartija

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pääsi väsynyt paina mun rinnallein
niin hellin suudelmin peittelen sut.

Nuku rauhassa rakkaani sylissä mun
minä untasi lupaan ain suojata sun.

Pelkoja, huolia tunne sä älä
koko yön olen turvasi sun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana... :)

Uskomattoman kaunis ja vilpitön teksti täynnä rakkautta.

Kaunis ja koskettava :)

 

Käyttäjän kaikki runot