Sterssi

Runoilija Pörröpompula

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jätät sen tekemättä tänään se on huomenna edessä.
 

Minua pelottaa ja palelee,
olen ihan hukassa.
En tiedä mitä teen,
En osaa rentoutua.

Minulla on liikaa painoa hartioilla,
makoilen huoneeni lattialla.
Ajatuksia vilisee mielessä,
mitä ajatuksia ja missä?
Paksuna, abortti, pilleri, stressi.

Haluaisin vain antaa olla ja unohtaa,
Edes yhdeksi yöksi,
jotta saisin univelat pois iäisyydeksi.

Antaa olla ja unohtaa,
keskittyä myöhemmin tulevaan.

Antaa olla ja unohtaa,
pistää silmät kiinni ja nukahtaa.

Nauttia hetkestä tästä,
ja piristyä huomisesta,
siitä entistä enemmästä.

Nyt saa luvan loppuu tää,
kaikki täytyy unholaan jättää,
kyllä me tästä selvitään!

Selite: 
Stressin aiheuttama pätkä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän liittyy hyvin vakavia tunteita, mutta myös toivoa niinkuin tuosta viimeisestä lauseesta ilmenee. Hyvin riimitelty myls.

Kirjoitat muuten hyvin hienoja rakkausaiheisia runoja!

 

Käyttäjän kaikki runot