Kosketus

Runoilija Pörröpompula

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jätät sen tekemättä tänään se on huomenna edessä.
 

Kosketan sun pintaa,
sileää ihoa,
sormin hyväillen sun rintaas.

Tunnustelen, kosketan, katselen sinua,
aivan niin kuin sinä minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot