Herätetty rakkaus

Runoilija Pörröpompula

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jätät sen tekemättä tänään se on huomenna edessä.
 

Kuinka paljon muistoja mahtuu vuoteen,
paljon enemmän kuin tuhanteen.

Talvi rakkautta koetteli,
horjutti ja heitteli.

Tunteet virtas muualla,
taivaanrannan tuolla puolella.

Erottiin,
toisiamme kavereina pidettiin.
Tuntui kurjalta,
meille liian hurjalta.

Treffattiin kavereina,
se hetki täytettiin suudelmina.
Ei meidän kaveruus kauaa kestäny,
Todettiin, meillä on paljon enemmän nyt.

Selite: 
Näin tapahtui tänään 25.3.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana runo. <3 Onnea myös teille. :)

kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot