Rakkaani

Runoilija Dark walz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista. (:
 

Ajattelen teitä.
Mieleni on sekaisin ja kaipaan.
Haluaisin kertoa mitä olen kuullut,
ja kokenut.
Haluaisin katsoa teitä ja sanoa:
"En ole täydellinen,
mutta te rakastatte minua,
niin kuin minä rakastan teitä.
Te olette kolmioni kaksi puuttuvaa kulmaa.
Ilman teitä olen vain piste,
ääretön ja mitätön.
Ilman teitä, olen vajaa."

Kuitenkin tyydyn kysymään,
miten sanotaan muttei ojasta allikoon.
Tyydyn katsomaan puhelinta,
ja tietokonetta,
ja toivottamaan onnea.
Ilman sanaa rakas,
vaikka sen paikka,
olisi jokaisessa lauseessa,
jonka teille sanon.

Illalla tyydyn ajattelemaan,
"Päästä irti, he eivät kuulu tähän vuoteen."
Itken itseni uneen, rakkaudesta.

Selite: 
Chiko ja Feuer.. sanat ei riitä kertomaan mitä te mulle merkkaatte <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, herkkää, kaunista..

 

Käyttäjän kaikki runot