En haluaisi luopua

Runoilija Dark walz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista. (:
 

En tiedä mitä sanoisin.
Haluaisin katsoa sinua,
kertoa sinulle kuinka kaipaan
ja rakastan.

Katson puhelintani ja huomaan,
ettet kaipaa minua.
Kirjoitan viestiin:
"Rakastan sinua ja ikävoin.
Jokainen päivä on odotus
ja yksi viilto sydämeen.
Ajattelen sinua ja muistan,
tämä on meidän tarinamme,
eikä se ole vielä loppu."
Luen sanat moneen kertaan,
ja lopulta pyyhin ne pois.
Suljen puhelimen ja tiedän,
ansaitset mahdollisuuden päästää irti.
Niin kai minäkin.

Haluaisin sinut elämääni,
halata sinua ja sanoa,
tulen aina olemaan vieressäsi,
vaikka tiedän,
en ole nytkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot