Yöllä salaa

Runoilija Dark walz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista. (:
 

Tänä yönä sinä koskit minuun
Ja minä nukuin.
Ilman lupaani, suostumustani,
sinä koskit minuun.
Riisuit minut,
häpäisit koskemattomuuteni.

Viikkoihin en ollut antanut
sinun koskea minuun.
Kosketuksesi jälkeen aina
oloni on tyhjä, ruma, käytetty.

Anna minulle takaisin nautintoni,
puhtauteni ja yhteenkuuluvuuteni.
Vaativat suudelmasi saavat minut ahdistumaan,
toistuvat kouraisusi tekevät minusta halvan.

Anna minulle minun syntini anteeksi,
niin kuin minäkin anteeksi annan sinulle,
joka olet minua vastaan rikkonut.
Äläkä antaudu kiusaukseen,
vaan päästä minut pahasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja raskas sisältö, mutta runona taitava ja varsinkin tuo Isä meidän -rukoukseen liittyminen kerrassaan erinomainen :)

Koskettaa syvältä.

 

Käyttäjän kaikki runot