Nimetön

Runoilija 7abc3e16eb98d5faa2ad7a750e987f13

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 8.9.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varpunenkin
voi nousta siivilleen.
 

Ihoni kihelmöi
piirtelen vaivihkaa
sydämiä käsivarteesi.

Olotila haikeaa kaipuuta,
että olisin enemmän.
Osaisitpa tuntea
tämän myrskyn sisälläni.

Koskettaisipa
iho ihoa
vahvan määrätietoisesti,
hiukan röyhkeästikin voisit...

sydän sydäntä
höyhenen lailla hipaisten.
Selite: 
Lauantaiaamun tuntemuksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, hieno! Tykkäilin kovin.

koskettava ja kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot