Rusina

Runoilija 7abc3e16eb98d5faa2ad7a750e987f13

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 8.9.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varpunenkin
voi nousta siivilleen.
 

Rutistuuko sydämesi rusinaksi,
kun olen poissa?

Huomaatko ajatustesi vahingossa
siirtyneen minuun?

Tunnetko kaipauksen ihollasi
nähdessäsi rakastavaisia?

Onko minulla nimi
unissasi?
Selite: 
Voiko sydän rutistua rusinaksi pelkästä kaipauksesta?
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti.

tunteeko toinen saman kuin itse? Toivottavasti :) etenkin jos se on jotain näin suloista.

 

Käyttäjän kaikki runot