Always in between

Runoilija 7abc3e16eb98d5faa2ad7a750e987f13

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 8.9.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varpunenkin
voi nousta siivilleen.
 
Is it your heart
that doesn't let you go?
Is it your soul
that doesn't let you stay?

In this debate
your opinion doesn't count.

Either way you'll win,
but you'll lose too.
Selite: 
Se selittämätön kaipuu aina jonnekin muualle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

You’ve got to crack a few eggs to make an omelette.
 

Käyttäjän kaikki runot