Unohdin itseni

Runoilija 7abc3e16eb98d5faa2ad7a750e987f13

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 8.9.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varpunenkin
voi nousta siivilleen.
 

Minä kirjoitin itselleni
uudet käyttöohjeet
unohtuneiden tilalle.

Nyt minä muistan kuka olen.

Rakensin minäkuvani
kuuntelemalla itseäni
keskustelemalla kanssani.

Nyt minä tunnen millainen olen.

Haaveilin uudet unelmat
päämäärät toimilleni
moottorin ja polttoaineen.

Nyt minä tiedän mitä haluan.
Selite: 
Vajaa vuosi sumussa kulkemista takana ja viimeinkin olen saanut jälleen kiinni itsestäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot