revit minut

Runoilija delicatesuicide

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2022 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's not my carousel
 

en tunne enää maata jalkojeni alla
en kuule enää huokauksiasi hiuksissani

et käännä enää kelloa taaksepäin viettääkseni kanssani vielä muutaman minuutin lisää

kunnes juna jatkaa eteenpäin

kaikki oli yhtä suurta valhettaa
ei ainoastaan sinun osalta

tarkoitan vain että yritykseni oli tehdä sinut onnelliseksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot