se sama vanha

Runoilija delicatesuicide

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2022 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's not my carousel
 

huudan ja vuodatan kyyneliä sun rintaa vasten
ei elettäkään, et tiedä miten suhtautua itkuuni

sä laitat silmät kiinni, mä katoan
makaan sun vieressä hiljaa, et saa herätä

ja mä katson ulkopuolisen silmin itseäni, nähtyäni sen jäin näkemättä mitään, syynä se ettei ole nähtävää

olen tyhjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikee, suruisa ja vahva sanainen runo..

 

Käyttäjän kaikki runot