susi ja lammas

Runoilija delicatesuicide

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2022 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's not my carousel
 

mä anelen sua pimeässä,
tule kanssani hetkeksi leikkimään

ja mä vuoteessa makaan,
kuin suden katseen piirittämänä

kylkiluusi vasten omiani,
kätesi tiukasti kaulallani

satuta, satuta
ole kiltti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, sitä se on kun susi lampaan kohtaa. Jännä, mutt samalla hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot