ole kiltti

Runoilija delicatesuicide

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2022 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's not my carousel
 

pyydän, anelen
tule luokseni

edes hetkeksi
tarvitsen sinua niin

sinut kertomaan
että elämää on vielä jäljellä

olen niin hukassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mähän sanoin, ettei sun taidot ole mihinkään kadonnu. sä olet edelleen loistava, tykkään näistä uusista jopa enemmän ku vanhoista.
toivottavasti kaikki on kunnossa.

Nuorena aikaa on ja paljon on edessäpäin.

 

Käyttäjän kaikki runot