Mielen pensseli

Runoilija UNI

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2020 4:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to understand all is to forgive all
 
Valkoinen maa
ja musta taivas
täynnä tähtiä

taululle maalattu
ja seinälle laitettu
pölyttymään

vieraat ihailevat
jotkut kuvittelevat 
itsensä sinne
näkemään kaiken
mitä muut ei näe

mielikuvituksen varassa
kuin veden alla kävelisi
voit nähdä pilkahduksen
omista ajatuksistasi

tutustua itseesi
Selite: 
sukella mielesi syövereihin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin itsensä tunteminen on tärkeätä.
Upeaa runoilua.
H i e n o !

Ja loppua kohden senkun paranee!

Punatekstikin ihan Huippuhyvä neuvo <3
Mielenkiintoinen näkökulma.
Kiinnostava näkökulma on runosi. Pidin tämän kantaaottavuudesta.
 

Käyttäjän kaikki runot