Sokea

Runoilija UNI

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2020 4:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

to understand all is to forgive all
 

Kaukana sismmästä minästä
elämän helppous on käsillä
ei panta päätä kiristä
nyt on side silmillä

kun näet itsesi tässä
voit olla väärässä
kaukana selkeänä
näet itsesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus täytyy mennä kauas, nähdäkseen lähelle.
Tie omaan sivimpään voi olla joskus kivirakka ja pitkospuilla taiteilua.
 

Käyttäjän kaikki runot