Kielletty hedelmä

Runoilija Spiced

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se otti mua kädestä kiinni,
tämä on meidän ilta.
Ei mulla oo kotiintuloaikaa,
vaikka tiesin, mutsi oli soittanut jo liian monta kertaa.
Susta on tullut mun kielletty rakkaus,
salainen hedelmä,
Susta tietää kaikki, joiden pitää,
mutta ne jotka eivät saa, eivät tiedä.
Kyllä se mun mutsi tajus,
mut ei se kellekään sano.

Sä voit nyt suudella mua, ihan rauhassa.
Ja mua paleltaa, sä saat kyllä lämmittää.
Mutta vaikka mua paleltaa, ei mulla tässä ole kylmä.

Me ollaan tän kesän romanttisin pari.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot