Eilinen on huominen, ja tämäpäivä eilinen..

Runoilija Spiced

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään lähti päivä käyntiin hyvin.
Ja juuri nyt, mä en löydä mitään negatiivista.
En negatiivisia ajatuksia, tai sanoja.
Enää mistään.

Mä rakastan tätä.

Se että sä ojennat mulle sipsiä hampaillas,
saa mut tuntemaan maailman onnellisemmaks.
Ja että se joku, jonka kanssa on ollut riitaa,
pelastaa mun päivän.

Rakastan kaikkea tätä.

Silitä mun mahaa.
..Mä rakastan sitä.

Sori siitä mustelmasta, jonka taisin sulle puraista.
.. Ehkä se oli sitten mun tapa näyttää.

Minä
sydän
sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot