Pure Jenkki

Runoilija Spiced

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Sä oot tainnu syödä jotain purkkaa ku maistut ihan sille.

ja sä vaan jatkoit mun pussaamista.
Kohta se olikin mulla, se purkka.
Minun suussa.

Niin ällöttävältä kuin se tuntuukin,
mä tajusin kuinka paljon mä sua rakastin, sillä hetkellä.

Rakastan vieläkin.

Sä olit ensimmäinen, jonka kanssa vaihdoin purkkaa,
suusta suuhun, tiedäthän.
Sä oot ainoa, jonka kanssa haluan tehdä mitään sellaista,
tai mitään sen enempää.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana.. tulee ekat suukot mieleen...

 

Käyttäjän kaikki runot