Me.

Runoilija Spiced

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä, pelastit minut ampiaiselta,
sinä, pelastit minun elämäni.

Kun sinä, vain pysyisit siinä vielä.
Minun luona ja minun kanssa.

Sinä, minä. Me ollaan tässä.

Kunhan vain sinä, pysyisit siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot