aurinko laskee selkäsi taa..

Runoilija Spiced

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäisen riidan jälkeen oli kaikki paremmin.

Rakas, mennäänkö katsomaan auringonlaskua?
Sä saattaisit nyt vastata, tottakai kulta.

Tuutko mun kanssa kävelylle, käsikädessä?
Sä saatoit mun mukaan nyt jopa lähteä.

Tiiätkö mitä, mä tykkään susta ihan kauheesti!
Sä, sä pussasit ja sanoit ja mä rakastan sua.

Nyt on kesänalku, ja nyt sen jo tiedän,
tästä tulee mitä romanttisin kesä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot