Kaksi suuntainen

Runoilija Nissukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Veren punaista,
taivaan sinistä,
sammaleen vihreää,
värejä joita tarvitsen.

Auringon valoa,
illan hämärää
yön syleilyä
kaipaan.

Sinisiä silmiä,
kosketusta hellää ihollani,
sitä haluan.

Tunnetta väkevää,
riipivää ja repivää,
kaiken alleen nielevää.
Sydämessä lämpö
ja taito osata
rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loistavaa kerrontaa pidin paljon

Kaunis, hyvä runo

Hieno ja kaunis runo

Runosi nimestä tuli mieleen HYVÄ suhde, joka aina, aina on kaksisuuntainen!
Antaa/vastaanottaa.
Runossasi hyvin kauniita lauseita, nautin.

 

Käyttäjän kaikki runot