vaitiolon kynnys

Runoilija kaiziko

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.3.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 8:22

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
5.7.1955

 

hiljainen tyyni aamu
rikkumaton rauha ulkona
ei edes kuura tipu, kaikki hiljaista
kuin tämä pikkui kyläkin
vain jokunen vanhus
aamulääkkeensä ottanut eläkeläinen
hapuillen sanoja paperille, runoksi

unohdettua proosaa

vaan jospa tormuuttaisin ulos
vauhdilla pipoa päähän runnoen
huutaisin hiljaisuuteen ja kuuntelisin
noteeraako kaiku, kaikkien sanojen
lahjomaton kriitikko

aha vastais

vielä joskus...




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi houkuttaa niin hiljaisuudellaan, kuin myös tormuutuksillaan,
tuntuu hyvältä ajatella, että kukin valitsee (vaikka ei valintaa huomaisikaan) hetki voi yllättää monin tavoin, ehken voimia antaen,
mahdollisesti juuri hiljaisuudellaan puhutellen
 
Ajatukset lentoon lähti
taivaalla tähtiä tuhansia
Kiitos, kun tulit tauon jälkeen näille runosivuille runoilemaan <3 
Ensin ollaan luonnossa, sen itse luomassa elokuvassa ja elämässä sen keskellä. 
Sitten runominä kaiken kokemansa jälkeen syventyy omaan itseensä, muka unohdettuun osaan runoilijan sielua joka kuitenkin yhä sykkii. 

Hiljaisuus, kaiku ja kokonaisuus on minun mieleeni. Ihanaa, kun kirjoitit ja toivottavasti pidät kynäsi terävänä jatkossakin. 

Kiitos lukuelämyksestä. 
 
Vahva runo.
Tää aika vuodesta puristaa ihmisen kasaan... Mut annas olla kun ekat sulatipat koivujen oksankärjillä =)

Makee fiilis jäi runosi ilkikurisesta uhosta.
Suurta rauhaa, kuten myös suurta elämäniloa.

Runon nimi just sopiva.
Tästä runosta tulee paljon ajatuksia mieleni mutta totean että hyvin tehty!
 

Käyttäjän kaikki runot