Aurinko

Runoilija kaiziko

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.3.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 8:22

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
5.7.1955

 
Älä nyt suutu, minulla on pitkä lista
varmaan lapsellisiakin toiveita, mutta niitä on vain kertynyt.
Varmasti väsynyt olet siellä etelämpänä
saanut kuulla kaikenlaista.

Koskikaralle toivoisin yhtä lämmittävää sädettä
kun se onneton koko kaamosajan on sukeltanut jäiseen koskiveteen.
Ei niin lujassa leipä saisi olla.
Saukko on mukava ja leikkisä, mutta jos vähänkään saisit häikäistyä sen  silmiä
ettei se ryökäle söisi minun jokaista saaliskalaani verkoistani.

Kapustarinnan melankolista laulua jos vielä kerran saisin kuulla
ja kärsivällisyyttä ikkunan pesijöille, kyllä ne tahrat laseissa
ovat rakkautta ja elämää.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämellisen lempeää ja aurinkoista runoutta, joka lämmittää lukijaa.
Kiitos oikein paljon, nyt varmaan on jo niin suuri kevään kaipaus, että sanat jo sinne karkailevat.
Niinpä! Pienin askelin tässä sipsutellaan kevääseen, ja kohta jo loikitaan kera auringon!
Kiitos myös sinulle mukavista kommenteista!
sydänlämpöä sanoin ja ajatuksin onnellisen runosi loisteessa
pidän empatian säteilystä - elämässä vahvimmat ovat hyvät tunteet
 
Kiitos Karita, nyt on hyvä olla. Tasainen tie kevääseen, jos kohta luminenkin täällä, niin monenlaista säätä on nyt liikkeellä.
Oikea elämänasenne ratkaisee, kaikenlaiset tahrat kuuluvat elämään <3 
Kiitos paljon, kyllä niitä pilkkoja sinne tänne aina siunaantuu, ei voi mitään.
Kuin omia mietteitäni, melkein ' oman ' koskeni kuohuja ja asukkeja, koskikaraa ja saukkoakin saan tässä katsella kuin elokuvaa runosi siivin.
Kun ihmisellä on hyvä sydän, hän ajattelee myös Luojan luomien kestävyyttä ja elinoloja kuten sinä. 

Hyvin voisin lukea runoasi, painaa sen jälkeen pään tyynyyn yötä vasten rauhallisin mielin. 

Kiitos runoilijalle. 

 
Kiitos paljon ja kyllä sie olet hyvät ja rauhalliset unesi ansainnut aivan itse!
 
Runostasi tuli lämmin ja kivan kotoinen olo - tykkään
Kiitos, ja oikein mukavaa viikkoa. Toivotaan niitä purppuraisia iltoja, ei niitä aina liiemmälti ole näkösällä. 
Varmaan sitä luntakin sinne, ettei Espanjaan tarttis suksipussin kanssa suunnata...
 

Käyttäjän kaikki runot