Tiedätkö oikeesti kuka mä oon?

Runoilija BlackIce

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eletään vaan kerran, jokainen päivä voi olla viimeinen, joten eletään sen mukaan :D Joskus elämä on yksinkertasesti vaan liian hankalaa ymmärtää tai joskus vaan ei kestä.
 

Mä epäröin suudella sun kanssas,
olla sun kanssas.

Varo!

Mä esitän sulle jotain toista,
valehteln päin naamaa,
en voi sanoa totuutta itsestäni.

Silloin en olisi enää se kiltti prinsessa,
vaan mä olisin silloin se paholainen,
paholainen joka ei kelpaisi sulle.

Mä pelkään kokoajan,
kokoajan että sä näät millanen mä oon todellisuudessa.
sillon sä jättäisit mut.

Sitä mä en kestäis..

Selite: 
Joo, mulla on välillä vähän outo kirjotustyyli, mut se on vaan mun tyyli :D Sori, jos joku ei tykkää
Kategoria: 
 

Kommentit

Naamioiden peittämä hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot