Rakkautta ensisilmäyksellä

Runoilija BlackIce

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eletään vaan kerran, jokainen päivä voi olla viimeinen, joten eletään sen mukaan :D Joskus elämä on yksinkertasesti vaan liian hankalaa ymmärtää tai joskus vaan ei kestä.
 

Mitä tää on?

Se tunne ku haluaa huutaa täysillä

se kun hymyilee yksin bussissa ilman syytä

Se pyöremyrsky olonen tunne sisällä kun ajattelee häntä

Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla ajatuksissa

Koko ajan mielessä

Se kun ujostuttaa kun ala-astelaista toisen ollessa lähellä

Se kun koko asia tuntuu epätodelta

Onko tämä sitä?

Sitä rakkautta ensisilämäyksellä?

Luulin sitä myytiksi,
Luulin sitä hullujen puheeksi,
mahdottomaksi.

Kunnes itse törmäsin siihen

Selite: 
Tältä musta tuntuu tällä hetkellä :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot