Mun mieheni

Runoilija Vadelma-elma

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämen sykkyröiden purkailija.
 

Mun prinssini saapui fleecepaidassaan
ja tahdoin vain koskettaa taipuisaa niskakiharaa
kaukaa katselin selkäänsä miehekästä
katseeni harhautui häneen tämän tästä
ja sula kulta vain kupli sielussani
kun kättänsä kosketin
ja hän käteeni tarttui.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin sanottu, mut tekiks se sitä?

 

Käyttäjän kaikki runot